Attorney at Law

When you need an attorney who has
been there and done that.
Attorney at Law

Al bijna 20 jaar werkt Pip als juriste/advocate in de Verenigde Staten van Amerika. De veelzijdigheid van de advocatuur heeft Pip altijd geboeid. Omdat elk specifiek conflict om een passende oplossing vraagt, komen haar luisterend oor en sterk analytisch vermogen geheel tot hun recht in het zoeken naar creatieve mogelijkheden om het conflict te beëindigen. Pips suggesties, aanpak methodes en oplossingen worden daarom ook wel creatief en alternatief genoemd. Door haar ervaring als juriste/advocate is Pip ook zeer klantgericht, efficiënt met tijd en houdt zij rekening met de wensen van de klant.

Toegetreden tot rechtssysteem in de V.S.

20 mei 2006
Bar of the Supreme Court of the United States
6 juni 1999
State Bar of Californië, State Bar Nummer 201430
6 juni 1999
United States District Court, Central District of Californië

Waarom een Attorney at Law?

Pip is een zeer ervaren, betrouwbare advocate met uitsluitend licentie in de V.S. (Californie en federaal). Zij is gespecialiseerd in arbeidsrecht, internationale contracten en mediation. Pip is volledig tweetalig in Nederlands en Engels, Spaans boven gemiddeld. Verder is Pip zeer betrokken bij haar klanten en ze heeft een absolute passie voor haar vak.

Als jurist/advocate streeft Pip altijd naar de beste oplossing via een creatieve aanpak. Voordat u misschien onnodige kosten maakt om een advocaat in Amerika in te schakelen heeft u nu de mogelijkheid om lokaal advies te krijgen. Als u een Amerikaanse advocaat nodig heeft, of denkt nodig te hebben, kunt u een afspraak maken om uw zaak te bespreken.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Mediation.

Contact